Hokej Hokej/Najava utakmica

Slavija – Zvezda: Zvezda želi da nastavi pobednički niz

Neumoljivi su Zvezdini hokejaši ove sezone.  Osim tri kiksa koja su doživeli od ekipa Slavije, Celja i Triglava, u svim ostalim susretima naši oklopnici su dominirali i pokazali da su trenutno u najboljoj formi i da zasluženo zauzimaju prvo mesto na tabeli regionalnog IHL takmičenja.

Jedno od ekipa koja je Zvezdi ove sezone nanela poraz, kao što smo već i rekli, jeste ekipa Slavije. Naime, u prvom svom ovosezonskom susretu crveno-beli su izgubili u dvorani Zalog rezultatom 4:0. Posle toga crveno-beli su protiv Slavije ostvarili dve pobede u Beogradu (7:2 i 3:1), pa sada žele da u predgrađu Ljubljane nastave svoj pobednički niz i da se Slaviji revanširaju na njenom ledu.

Poslednje dve utakmice ekipa Slavije je izgubila i trenutno se nalaze na petom mestu, ali je sigurno da će dati sve od sebe kako bi pokušali da savladaju našu ekipu. Ipak, Zvezda slovi za favorita i pored toga što gostuje, kao i činjenice da još uvek ne može da računa na igrače koji nastupaju za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu do 20 godina, kao i na napadača Dziova (do pisanja ove najave nismo dobili potvrdu da je njegova viza gotova, pa se očekuje da neće nastupiti na ovom meču).

Inače, utakmica između Slavije i Crvene zvezde igra se u subotu (19. januar), u ledenoj hali Zalog sa početkom od 18 časova. Pozivamo sve Zvezdine navijače iz Slovenije (posebno Ljubljane) da dođu i podrže naše oklopnike.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama