Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Славија – Звезда: Звезда жели да настави победнички низ

Неумољиви су Звездини хокејаши ове сезоне.  Осим три кикса која су доживели од екипа Славије, Цеља и Триглава, у свим осталим сусретима наши оклопници су доминирали и показали да су тренутно у најбољој форми и да заслужено заузимају прво место на табели регионалног ИХЛ такмичења.

Једно од екипа која је Звезди ове сезоне нанела пораз, као што смо већ и рекли, јесте екипа Славије. Наиме, у првом свом овосезонском сусрету црвено-бели су изгубили у дворани Залог резултатом 4:0. После тога црвено-бели су против Славије остварили две победе у Београду (7:2 и 3:1), па сада желе да у предграђу Љубљане наставе свој победнички низ и да се Славији реванширају на њеном леду.

Последње две утакмице екипа Славије је изгубила и тренутно се налазе на петом месту, али је сигурно да ће дати све од себе како би покушали да савладају нашу екипу. Ипак, Звезда слови за фаворита и поред тога што гостује, као и чињенице да још увек не може да рачуна на играче који наступају за репрезентацију Србије на Светском првенству до 20 година, као и на нападача Дзиова (до писања ове најаве нисмо добили потврду да је његова виза готова, па се очекује да неће наступити на овом мечу).

Иначе, утакмица између Славије и Црвене звезде игра се у суботу (19. јануар), у леденој хали Залог са почетком од 18 часова. Позивамо све Звездине навијаче из Словеније (посебно Љубљане) да дођу и подрже наше оклопнике.

 

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама