Хокеј Хокеј/Вести

Ристић: Очекујем победу у Љубљани

Један од играча који је у Звезду дошао током ове сезоне је и ветеран Срђан Ристић. Популарни Елита један је од оних који би својим искуством требали да донесу кључну превагу у утакмицама које ће Звезда одиграти у наставку ове сезоне и које ће одлучивати о томе ко ће бити првак у региону. Ево шта Ристић очекује од меча са Славијом.

“Очекујем много тежу утакмицу него ону у Новом Саду, али и победу иако играмо у гостима. Пауза нас је мало избацила из тог такмичарског ритма, који представља константно играње мечева, и ова утакмица (друга ове недеље) ће нас сигурно вратити у форму”.

Питали смо га и шта мисли о доласку Павела Поправке, као и колико ће Звезди недостајати играчи коју су на СП-у, као и нападач Дзиов који још није добио визу.

“Поправка је квалитетан и проверен играч који ће нам сигурно пуно значити, поготово у нападу. Играчи који су на СП су нам знатно скратили клупу и сигурно нам фале, мада мислим да овај тим мора и без њих да покаже добар хокеј и победи у Љубљани. Што се тиче Виталија, са њим је ситуација неизвесна и његови идивидуални квалитет фали, поготово у нападу, али сви ми морамо да се потрудимо да то надокнадимо”, рекао је Ристић за наш портал.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама