Hokej Hokej/Izveštaji

Loš vikend mlađih selekcija

Mlađe selekcije hokejaškog kluba Crvena zvezda, ovog vikenda igrale su svoje utakmice u okviru IHL takmičenja, Državnog prvenstva Srbije i ERSTE turnira Lige budućih šampiona.

– Selekcija do 18 godina odigrala je svoj dvomeč u Mariboru gd je u prvom susretu (subota, 24. novembar) izgubila 2:0. Nažalost, umor je učinio svoje, kao i činjenica da su puleni Nenada Milinkovića igrali samo sa 10 igrača. pa su naši juniori poklekli u poslednjoj trećini. Danas (nedelja, 25. novembar) ove dve ekipe su odigrale još jedan meč. Ovaj put Zvezdini juniori su se odlično držali sve do rezultata 3:3 (56. minut susreta) u poslednjem periodu igre, kada jednostavno više nisu imali snage (nastupali bez Vdović i Popovića). pa je domaćin uspeo da postigne golove koji su ga doveli do pobede od 6:3. Strelci za naše oklopnike bili su Marko Dragović (2) i Marko Mladenović.

– Selekcija do 16 godina gostovala je u Klagenfurtu ekipo KAC-a. U prvom susretu KAC je bio ubedljiv i slavio 10:0, a u drugom je Zvezda pružila bolji otpor, ali ipak nije bilo dovoljno sem za častan poraz od 6:2. Strelci ova dva pogotka su bila dva Vuka – Nikolić i Kravljanac.

– Selekcija mlađih pionira (U12) odigrala je derbi meč u Novom Sadu protiv ekipe NS Starsa, u okviru Državnog prvenstva Srbije. Nažalost, Zvezda je izgubila 4:0, ali kao što smo rekli i prošlog puta, i klinci i stručni štab treba samo da nastave sa radom, a oni pravi rezultati će doći.

– Klinci i klinceze do 10 godina učestvovali su na ERSTE turniru Lige budućih šampiona. Naša ekipa zabeležila je jednu pobedu (Vojvodina), jedan nerešen rezultat (NS Stars) i dva poraza (Spartak i Partizan).

Komentar

Kliknite da biste objavili komentar

  • Dokle takvi pristtasni komentari hk zvezda je igrala Sam 11 igrsca jer su Jovica Rus I rukovodstvi unistili srpski hokej pobedio ih je Hk maribor u kome igra 10 igracz Iz Srbije Koji su dosli u sloveniji Sam 15 I 14 godina da bi trenirali sport Koji najvize voke s Niko I’m nije rekao ni hvala.osim toga maribor je igrao bez svog najboljeg igraca zbog ppvrede

Skoči na traku sa alatkama