Хокеј Хокеј/Извештаји

Лош викенд млађих селекција

Млађе селекције хокејашког клуба Црвена звезда, овог викенда играле су своје утакмице у оквиру ИХЛ такмичења, Државног првенства Србије и ЕРСТЕ турнира Лиге будућих шампиона.

– Селекција до 18 година одиграла је свој двомеч у Марибору гд је у првом сусрету (субота, 24. новембар) изгубила 2:0. Нажалост, умор је учинио своје, као и чињеница да су пулени Ненада Милинковића играли само са 10 играча. па су наши јуниори поклекли у последњој трећини. Данас (недеља, 25. новембар) ове две екипе су одиграле још један меч. Овај пут Звездини јуниори су се одлично држали све до резултата 3:3 (56. минут сусрета) у последњем периоду игре, када једноставно више нису имали снаге (наступали без Вдовић и Поповића). па је домаћин успео да постигне голове који су га довели до победе од 6:3. Стрелци за наше оклопнике били су Марко Драговић (2) и Марко Младеновић.

– Селекција до 16 година гостовала је у Клагенфурту екипо КАЦ-а. У првом сусрету КАЦ је био убедљив и славио 10:0, а у другом је Звезда пружила бољи отпор, али ипак није било довољно сем за частан пораз од 6:2. Стрелци ова два поготка су била два Вука – Николић и Крављанац.

– Селекција млађих пионира (У12) одиграла је дерби меч у Новом Саду против екипе НС Старса, у оквиру Државног првенства Србије. Нажалост, Звезда је изгубила 4:0, али као што смо рекли и прошлог пута, и клинци и стручни штаб треба само да наставе са радом, а они прави резултати ће доћи.

– Клинци и клинцезе до 10 година учествовали су на ЕРСТЕ турниру Лиге будућих шампиона. Наша екипа забележила је једну победу (Војводина), један нерешен резултат (НС Старс) и два пораза (Спартак и Партизан).

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

  • Dokle takvi pristtasni komentari hk zvezda je igrala Sam 11 igrsca jer su Jovica Rus I rukovodstvi unistili srpski hokej pobedio ih je Hk maribor u kome igra 10 igracz Iz Srbije Koji su dosli u sloveniji Sam 15 I 14 godina da bi trenirali sport Koji najvize voke s Niko I’m nije rekao ni hvala.osim toga maribor je igrao bez svog najboljeg igraca zbog ppvrede

Скочи на траку са алаткама