Hokej Hokej/Izveštaji

Sjajni juniori na vrhu Triglava

Juniori hokejaškog kluba Crvena zvezda ostvarili su još jednu pobedu u Kranju. Nakon što su jučer u produžecima savladali ekipu Triglava (4:5), danas su to uradili u regularnom toku utakmice.

HK Triglav – SKHL Crvena zvezda 3:7 (1:3, 1:3, 1:1)

Već u prvoj trećini Zvezdini oklopnici su ostvarili prednost od dva gola. Prvo su crveno-beli došli u vodstvo 0:1, u 4. minuti susreta, golom Mateje Rankovića (asistencija Matija Dinić), da bi u 10. minuti domaćin izjednačio na 1:1 golom Alekse Vidjaka. Ipak, svoju dobru igru crveno-beli krunišu golom Marka Mladenovića u 11. minuti, a asistirao mu je Marko Dragović. Bilo je to 1:2 za crveno-bele. A onda u 16. minuti Mateja Popović postiže gol za 1:3 i sa tim se rezultatom završio prvi period.

Foto: Triglav – Crvena zvezda

U drugom promene rezultata nije bilo sve do 30. minuta kada Mateja Popović odlično krade pak igračima Triglava i nakon solo prodora trese mrežu domaćina za 1:4. U 36. minuti Nejc Burgar smanjuje na 2:4, a onda, samo 25 sekundi nakon primljenog gola, Marko Dragović sjajno krade pak i odlično asistira Strahinji Vdoviću koji neumoljivo trese mrežu domaćina za 2:5. U poslednjem minutu druge trećine Zvezda dolazi do vodstva od 2:6. Mateja Popović je asistirao Marku Dragoviću koji iskosa sa leve strane šalje pak u mrežu domaćina.

Triglav poslednju trećinu počinje brzim golom Davida Klemenčiča (3:6). U 51. minuti još jedan odličan kontranapad Zvezde. Sjajni Mateja Popović krade pak i još bolje asistira Marku Dragoviću koji postiže svoj  drugi gol za vodstvo crveno-belih 3:7. Do kraja utakmica videli smo dosta prilika i pred jednim i pred drugim golom, ali rezultat se nije menjao.

Crvena zvezda je ovom pobedom trenutno izbila na drugo mesto (utakmica više od Jesenica) i spravom se nada da može konkurisati za najviši plasman. Sve pohvale treneru Nenadu Milinkoviću i igračima.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama