Хокеј Хокеј/Извештаји

Сјајни јуниори на врху Триглава

Јуниори хокејашког клуба Црвена звезда остварили су још једну победу у Крању. Након што су јучер у продужецима савладали екипу Триглава (4:5), данас су то урадили у регуларном току утакмице.

ХК Триглав – СКХЛ Црвена звезда 3:7 (1:3, 1:3, 1:1)

Већ у првој трећини Звездини оклопници су остварили предност од два гола. Прво су црвено-бели дошли у водство 0:1, у 4. минути сусрета, голом Матеје Ранковића (асистенција Матија Динић), да би у 10. минути домаћин изједначио на 1:1 голом Алексе Видјака. Ипак, своју добру игру црвено-бели крунишу голом Марка Младеновића у 11. минути, а асистирао му је Марко Драговић. Било је то 1:2 за црвено-беле. А онда у 16. минути Матеја Поповић постиже гол за 1:3 и са тим се резултатом завршио први период.

Фото: Триглав – Црвена звезда

У другом промене резултата није било све до 30. минута када Матеја Поповић одлично краде пак играчима Триглава и након соло продора тресе мрежу домаћина за 1:4. У 36. минути Нејц Бургар смањује на 2:4, а онда, само 25 секунди након примљеног гола, Марко Драговић сјајно краде пак и одлично асистира Страхињи Вдовићу који неумољиво тресе мрежу домаћина за 2:5. У последњем минуту друге трећине Звезда долази до водства од 2:6. Матеја Поповић је асистирао Марку Драговићу који искоса са леве стране шаље пак у мрежу домаћина.

Триглав последњу трећину почиње брзим голом Давида Клеменчича (3:6). У 51. минути још један одличан контранапад Звезде. Сјајни Матеја Поповић краде пак и још боље асистира Марку Драговићу који постиже свој  други гол за водство црвено-белих 3:7. До краја утакмица видели смо доста прилика и пред једним и пред другим голом, али резултат се није мењао.

Црвена звезда је овом победом тренутно избила на друго место (утакмица више од Јесеница) и справом се нада да може конкурисати за највиши пласман. Све похвале тренеру Ненаду Милинковићу и играчима.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама