Hokej Hokej/Najava utakmica

Gvozdenović: Imamo motivacije, snage, ali i kvaliteta za titulu

Hokejaši Crvene zvezde plasirali su se u finale regionalnog takmičenja nakon što su savladali ekipu Siska sa 3:1 u polufinalnoj seriji. Jedan od onih koji je doprineo mnogo za prolaz bio je i Aleksa Gvozdenović. Upravo smo njega zamolili da za naš portal malo prokomentariše te polufinalne duele, kao i očekivanja pred finalnu seriju sa Triglavom.

“Pre svega čestitao bih svojim saigračima na pruženoj igri i zalaganju kroz celu seriju. Znali smo pred početak serije da nas čeka ekipa Siska, koju smo izbacivali prethodne 2 godine u četvrtfinalu i da će sigurno biti motivisani da se osvete. Ovaj put smo se sastali u polufinalu pa je zato i ulog bio veći. Imali smo prednost domaćeg leda, međutim izgubili smo prvu utakmicu na penale. To nas nije uplašilo, znali smo da smo kvalitetnija ekipa i bili smo sigurni da ćemo u narednoj utakmici vratiti brejk. Otežavajuća okolnost je predstavljala nemogućnost putovanja većine ruskih igrača u Hrvatsku, pa smo zato gostovanje igrali sa nepune 3 postave. Pored toga imali smo dodatni peh sa povredom Španjevića u sred serije. Oba gostovanja su bila izuzetno teška, protivnik je imao velik broj šuteva ali je naš golman Ranković bio sjajan. Strpljivo smo čekali svoje šanse koje smo i iskoristili i kasnije uz pametnu igru održali pozitivan rezultat”.

Što se tiče finalne serije sa Triglavom, Gvozdenović kaže:

“Rekao bih da zasluženo prolazimo u finale gde nas čeka ekipa iz Kranja koja sigurno predstavlja najveći izazov u plejofu. Triglav se prošetao kroz dosadašnji deo plejofa gde je 2 puta završavao seriju sa 3-0 i to govori o njihovoj snazi. Bilo kako bilo. imamo motivacije, snage, ali i kvaliteta da i iz ove serije izađemo kao pobednici i zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve ljubitelje hokeja da dođu na utakmice i da nas podrže jer to svakako predstavlja dodatni vetar u leđa, a verujem i da ih čeka pravi hokejaški spektakl”.

Prvi meč finala igra se u subotu, 23. marta, sa početkom od 17 časova i 15 minuta, a ekipa našeg portala vas poziva da pohrlite u Ledenu halu Pionir i pružite podršku našim hokejašima kako bi već u prvom meču ostvarili pobedu i napravili veliki korak ka tituli regionalnog prvaka.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama