Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Гвозденовић: Имамо мотивације, снаге, али и квалитета за титулу

Хокејаши Црвене звезде пласирали су се у финале регионалног такмичења након што су савладали екипу Сиска са 3:1 у полуфиналној серији. Један од оних који је допринео много за пролаз био је и Алекса Гвозденовић. Управо смо њега замолили да за наш портал мало прокоментарише те полуфиналне дуеле, као и очекивања пред финалну серију са Триглавом.

“Пре свега честитао бих својим саиграчима на пруженој игри и залагању кроз целу серију. Знали смо пред почетак серије да нас чека екипа Сиска, коју смо избацивали претходне 2 године у четвртфиналу и да ће сигурно бити мотивисани да се освете. Овај пут смо се састали у полуфиналу па је зато и улог био већи. Имали смо предност домаћег леда, међутим изгубили смо прву утакмицу на пенале. То нас није уплашило, знали смо да смо квалитетнија екипа и били смо сигурни да ћемо у наредној утакмици вратити брејк. Отежавајућа околност је представљала немогућност путовања већине руских играча у Хрватску, па смо зато гостовање играли са непуне 3 поставе. Поред тога имали смо додатни пех са повредом Шпањевића у сред серије. Оба гостовања су била изузетно тешка, противник је имао велик број шутева али је наш голман Ранковић био сјајан. Стрпљиво смо чекали своје шансе које смо и искористили и касније уз паметну игру одржали позитиван резултат”.

Што се тиче финалне серије са Триглавом, Гвозденовић каже:

“Рекао бих да заслужено пролазимо у финале где нас чека екипа из Крања која сигурно представља највећи изазов у плејофу. Триглав се прошетао кроз досадашњи део плејофа где је 2 пута завршавао серију са 3-0 и то говори о њиховој снази. Било како било. имамо мотивације, снаге, али и квалитета да и из ове серије изађемо као победници и зато бих искористио ову прилику да позовем све љубитеље хокеја да дођу на утакмице и да нас подрже јер то свакако представља додатни ветар у леђа, а верујем и да их чека прави хокејашки спектакл”.

Први меч финала игра се у суботу, 23. марта, са почетком од 17 часова и 15 минута, а екипа нашег портала вас позива да похрлите у Ледену халу Пионир и пружите подршку нашим хокејашима како би већ у првом мечу остварили победу и направили велики корак ка титули регионалног првака.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама