Hokej Hokej/Najava utakmica

Leštarić i Cvik zovu navijače i veruju da Zvezda može u finale IHL-a

Hokejaši Crvene zvezde dobili su svog protivnika za polufinalnu seriju regionalnog IHL takmičenja. To je ekipa Siska koja je u četvrtfinalu bila bolja od ekipe Slavije. Podsetimo se da su crveno-beli već ranije obezbedili prolaz u polufinale nakon što su u četvrtfinalnoj seriji sa 3-0 pobedili ekipu Vojvodine.

Pred prvi polufinalnu duel sa ekipom Siska (6. mart, Ledena hvala Pionir), zamolili smo Lazara Leštarića i Andreja Cvika da iznesu svoja očekivanja.

Šta očekujete od ove serije protiv Siska?

Cvik: Svima nam je vrlo dobro poznat protivnik inznamo da su sa ekipom Siska uvek zanimljive utakmice. Ovo je već treći put da se sastajemo sa njima u plej-ofu i nadam se da ćemo opet izaći kao pobednici. Fokus nam je na utakmicama kod kuće, posebno iz razloga što na gostovanja, nažalost, idemo u slabijem sastavu.
Leštarić: Očekujemo odlične utakmice kao i do sada, ali naravno da očekujemo i pobedu.

Da li je forma ekipe u blagom padu u odnosu na regularni deo sezone ili su oni mečevi sa Vojbodinom bili samo zagrevanje za polufinale

Cvik: Mečevi sa Vojvodinom definitivno nisu bili naše najbolje izdanje, ali protiv Siska uvek postoji motiv više i znam da svi jedva čekamo da igramo sa njima.
Leštarić: Što se forme tiče ekipa je spremna. Mislim da smo u blagoj prednosti obzirom na to da smo pobedili tri uzastopne utakmice, dok je Sisak odigrao svih pet.

Od koga vam preti najveća opasnosti iz redova Siska?

Cvik: Ima tamo nekoliko dobrih igrača koji znaju da iskoriste naše greške, ali mislim da mi imamo generalno kompletniju je ekipu. Na kraju će sve da se svede na to ko će manje grešaka da napravi i ko ima veću želju da pobedi.
Leštarić: Ne bih da izdvajam nikoga pojedinačno iz protivničke ekipe kao potencijalnu opasnost.

Vaša poruka/poziv navijačima pred ove duele?

Cvik: Hteo bih ovim putem da pozovem sve ljubitelje hokeju i navijače Crvene zvezde da dođu, da nam pomognu i budu dodatno vetar u leđa. Vidimo se!
Leštarić: Verujem u svoje saigrača i, naravno, naše navijače koje ovim putem pozivam da dođu u što većem broju i da bodre Crvenu zvezdu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama