Blog Košarka Košarka/Vesti Košarka/Najava utakmica CZBG

Poznat Zvezdin raspored utakmica na turniru na Kipru

Makabi Tel Aviv i Žalgiris biće Zvezdini protivnici u pripremnim mečevima na Kipru, a Olimpijakos kompletira četvorku turnira “Neofitos Handriotis”.

Od 22. do 23. septembra na “Tasos Papadopulos – Elefterija stadionu” u Nikoziji biće održan turnir koji je sada postao tradicija na Kipru. Turnir koji nosi naziv Neofitos Handriotis okupiće renomirane evroligaše. Pored našeg kluba, učestvovaće dvostruki uzastopni šampion Grčke i finalista Evrolige – Olimpijakos, ponos Izraela – Makabi Tel Aviv, najbolji klub iz Litvanije – Žalgiris. Kvartet koji kombinovano broji impresivnih 206 trofeja.

PROGRAM ZVEZDINIH UTAKMICA

Petak 22. septembar
Makabi – Crvena zvezda
♦ Olimpijakos – Žalgiris

Subota 23. septembar
♦ Crvena zvezda – Žalgiris
♦ Olimpijakos – Makabi

Podsećamo, sa današnjim danom završena su testiranja i lekarske provere, nakon čeka slede individualni teninzi. Timski treninzi startovaće 25. avgusta, a zatim ekipu Duška Ivanovića očekuju mečevi sa Spartakom (31. avgust),  Dinamikom (3. septembar), i čačanskim Borcem (4. septembar).

Ozbiljniji testovi za formu ekipe biće tri turnira, od kojih je prvi na Sardiniji, zatim u Minhenu i pomenuti na Kipru koji će zaključati Zvezdine pripremne mečeve.

Skoči na traku sa alatkama