Кошарка Кошарка/Вести

Сезонске карте у продаји од 04.09, све информације и цене од среде

КК Црвена звезда Меридианбет почиње 04.09.2023. године са продајом сезонских карата за такмичарску сезону 2023-2024!

Продаја сезонских улазница вршиће се до почетка сезоне и прве утакмице у Арени коју наш први тим игра 05.10.2023 .године против АСВЕЛ-а.

Клуб је ове сезоне формирао врло повољне цене сезонских улазница, које су прилагођене свачијм могучностима и џепу, а цене сезонских које ће клуб објавити у наредних 48 сати крећу се од 11 хиљада динара за све утакмице црвено-белих које ће играти у Евролиги, АБА лиги и Суперлиги Србије!

Клуб је као и сваке сезоне припремио бројне погодности за све купце сезонских карата, почев од могућности да сваки власник сезонске карте из прошле сезоне, осим попуста и укљученог чланства, може да оствари попуст за још једну сезонску карту за такмичарску сезону 2023-2024!

Сезонске карте за такмичарску 2023/24 подсетиће на велики јубилеј – 50 година од освајања првог међународног трофеја једног клуба на просторима бивше СФРЈ и у региону, а то је Куп Купова који је КК Црвена звезда освојио 1974 .године и то кроз „ретро“ дресове који ће красити сваку сезонску карту за наредну сезону.

Такође, КК Црвена звезда Меридианбет пустиће у продају ограничен контигент сезонских карата, док ће се након 05.10.2023. године дневне карте за утакмице нашег клуба продавати по значајно вишим ценама од оних које су одређене за сезонске улазнице!

Подсећамо да КК Црвена звезда Меридианбет у новој такмичарској сезони игра најмање 17 утакмица у Евролиги, 13 у АБА лиги, као и завршницу Суперлиге Србије! Сезонска улазница нашег клуба важи за све утакмице нашег клуба у наредној сезони укључујући и мечеве доигравања у такмичењима у којима ће евентуално наступити наш први тим!

КК Црвена звезда Меридианбет

Скочи на траку са алаткама