Кошарка Кошарка/Вести

Звездаши, сезонске карте су у продаји од 4. септембра!

КК Црвена звезда Меридианбет као што је и најавио, објављује комплетне цене сезонских карата, чија продаја и званично почиње 04.09.2023. године.

Још једном подсећамо да ће се продаја ограниченог контигента сезонских улазница вршити до почетка сезоне, и прве домаће утакмице у Арени, коју наш први тим игра 05.10.2023. године против АСВЕЛ-а.

Током продаје, сви заинтересовани биће у прилици да купе сезонске улазнице и преко вебсајта нашег партнера tickets.rs. Линк за куповину налазиће се и на клупском званичном сајту.

Такође, сви заинтересовани моћи ће као и претходних сезона да купе сезонску карту на рате.

Цене сезонских карата КК Црвена звезда Меридианбет за такмичарску сезону 2023-2024 су следеће:

*у цену сезонских карата за почасна места урачунат је и хоспиталитy програм.

Клуб се потрудио да ове сезоне формира врло повољне цене, које су прилагођене свачијм могучностима и џепу, уз подсетник да сезонска карта важи за све утакмице нашег клуба у наредној сезони укључујући и мечеве доигравања у такмичењима у којима ће евентуално наступити наш први тим!

Важна напомена: Након 05.10.2023. године дневне карте за утакмице нашег клуба продавати по значајно вишим ценама од оних које су одређене за сезонске улазнице!

Подсећамо и да је клуб ове сезоне омогућио да сваки власник сезонске карте из прошле сезоне, осим попуста и укљученог чланства, може да оствари попуст за још једну сезонску карту за такмичарску сезону 2023-2024!

Све позиције у Београдској Арени можете погледати и на графичком приказу (тлоцрту).

КК Црвена звезда Меридианбет у новој такмичарској сезони игра најмање 17 утакмица у Евролиги, 13 у АБА лиги, као и завршницу Суперлиге Србије!

КК Црвена звезда Меридианбет оглашаваће се у наредном периоду са новим сервисним инфрормацијама, попустима, бенефитима, начинима плаћања и приоритетима куповине карата, како би сви заинтересовани имали комплетне информације до званичног почетка продаје која је заказана за понедељак 04.09.2023.године.

КК Црвена звезда Меридианбет

Скочи на траку са алаткама