Блог Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Најава утакмица ЦЗБГ

Познат Звездин распоред утакмица на турниру на Кипру

Макаби Тел Авив и Жалгирис биће Звездини противници у припремним мечевима на Кипру, а Олимпијакос комплетира четворку турнира “Неофитос Хандриотис”.

Од 22. до 23. септембра на “Тасос Пападопулос – Елефтерија стадиону” у Никозији биће одржан турнир који је сада постао традиција на Кипру. Турнир који носи назив Неофитос Хандриотис окупиће реномиране евролигаше. Поред нашег клуба, учествоваће двоструки узастопни шампион Грчке и финалиста Евролиге – Олимпијакос, понос Израела – Макаби Тел Авив, најбољи клуб из Литваније – Жалгирис. Квартет који комбиновано броји импресивних 206 трофеја.

ПРОГРАМ ЗВЕЗДИНИХ УТАКМИЦА

Петак 22. септембар
Макаби – Црвена звезда
♦ Олимпијакос – Жалгирис

Субота 23. септембар
♦ Црвена звезда – Жалгирис
♦ Олимпијакос – Макаби

Подсећамо, са данашњим даном завршена су тестирања и лекарске провере, након чека следе индивидуални тенинзи. Тимски тренинзи стартоваће 25. августа, а затим екипу Душка Ивановића очекују мечеви са Спартаком (31. август),  Динамиком (3. септембар), и чачанским Борцем (4. септембар).

Озбиљнији тестови за форму екипе биће три турнира, од којих је први на Сардинији, затим у Минхену и поменути на Кипру који ће закључати Звездине припремне мечеве.

Скочи на траку са алаткама