Кошарка Кошарка/Вести

Милош Теодосић стигао у своју Црвену звезду!!!

Прослављени српски кошаркаш и један од најтрофејнијих играча у историји наше земље, Милош Теодосић ново је појачање КК Црвена звезда Меридианбет!

Милош Теодосић ( Рођен у Ваљеву, 21.03.1987.године) који је током своје пребогате клупске каријере освојио чак 16 међународних и националних клупских трофеја са клубовима у Србији, Грчкој, Русији и Итаљи, потписао је у уторак једногодишњи уговор са црвено-белима.

Милош Теодосић је бивши првак Европе(ЦСКА), освајач Еврокупа (Виртус) и освајач чак 20 индивидуалних признања као најбољи играч такмичења, најкориснији играч (МВП), члан првих петорки у свим лигама у којима је наступао, играч године у избору ФИБА и најбољи српски кошаркаш 2016.године.

Са репрезентацијом Србије, чији је лидер био годинама, освојио је 3 сребрне медаље на ЕП 2009, СП и ОИ, 2014 и 2016.године, а био је и предводник млађих селекција Србије које су на три Европска шампионата освајале златне медаље 2003,2005 и 2007.године.

Потписом за своју Црвену звезду, Милош је остварио своју давнашњу жељу и коначно задужио црвено-бели дрес вољеног клуба за који навија од малена. Клуб му се овом приликом захваљује на великој жељи коју је исказао током преговора у сваком смислу – како би дошло до коначног договора и потписа уговора на обострано задовољство.

Доласком Милоша, Црвена звезда добија много – Звездаша, искусног плејмејкера, играча са много великих утакмица у ногама, изванреданог прегледа игре, лидера у свлачионици и човека који је у тесним утакмицама и завршницама – најбољи!

Црвена звезда Меридианбет наставља по плану своје активности у прелазном року, а о даљим корацима јавност ће бити благовремено обавештена.

Милоше добро дошао у нашу Црвену звезду!

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама