Кошарка Кошарка/Вести

Звездаши хвала на поверењу, покажимо у недељу зашто нисмо исти!

КК Црвена звезда Меридианбет поражен је у прве две утакмице финала плеј офа АБА лиге, а трећи меч игра се у недељу у хали Александар Николић и домаћин те утакмице је наш клуб.

КК Црвена звезда жели да се захвали на огромном поверењу нашим навијачима који су у петак у раним јутарњим часовима у великом броју запосели благајну хале, што је још један показатељ поверења који имају у наш тим и клуб који је пред испитом…а који ће у недељу имати крцату халу као подршку.

Сведоци смо да по много чему прве две утакмице атмосфером нису биле достојне било каквог финала, осим ако неко мисли да су најприземније увреде на рачун клуба, чланова клуба, играча, од којих су многи и репрезентативци Србије, па и њихове супруге и чланове породица, бацање ситних предмета у терен, провокације тренеру клуба и добацивања „новинара“ који су се већ истакли по истом „понашању“ и раније, вређање преко званичног разгласа у дворани – нормалан декор и „фантастична атмосфера“.

Клуб је зато већ упозорио у петак спортског директора лиге и комесара за суђење Милије Војиновића и Срђана Дожаија да по критеријумима које су заузели – односно нису, неће моћи да санкционишу нити ћемо то дозволити, да било шта од онога што је допуштено у уторак и четвртак буде разлог, за било какве мере од стране првог судије у утакмици број три. Јер та „правила“ нисмо поставили ми, већ неко други или „трећи“.

Без обзира на све, покажимо поново зашто нисмо исти… КК Црвена звезда Меридинабет апелује на све који ће доћи у недељу у халу да бодре црвено-беле, да навијају спортски, фер и коректно само за наш тим, да не вређају ничије породице, мајке, супруге, да не дају никаква имена и епитете клубу против кога играмо, да не истичу никакве транспаренте од којих је већина у прве две утакмице била само доказ примитивизма и живота у неком паралелном свету.

Јер смо ми Црвена звезда.

Навијајмо како знамо и како смо већ показали да можемо, без икаквих провокација, бацања било каквих предмета на терен (које неко можда и прижељкује) спортски, коректно јер ће момцима на терену уз пуну халу бити лакше да дођу до циља у недељу у спортској атмосфери.

Извор: СДЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама