Košarka Košarka/Vesti Košarka/Izveštaji i analize

Nikola Topić rezimirao dosadašnji tok kadetske sezone

Ekipa našeg portala danas je imala priliku da razgovara sa sinom legendarnog Zvezdinog košarkaša i ljubimca navijača, Milneka Topića, talentovanim Nikolom Topićem

Zamolili smo Nikolu da nam u kratkim crtama rezimira dosadašnji tok sezone kadeta, a on sa odazvao našem pozivu i rekao sledeće:

Na početku sezone smo imali problema sa povredama. Kvalifikacije nisu bile loše uprkos povredama. Sezona je počela tako što smo išli na gostovanje u Novi Sad sa devet igrača i jedva pobedili tu utakmicu. Slogu smo ubedljivo pobedili kući, i onda smo gostovali Dinamiku. Nismo dobro ušli u utakmici i stalno smo jurili rezultat međutim izgubili smo 9-10 razlike.
Posle Dinamika nas je čekalo gostovanje u Nišu. To je bila prva moja utakmica u Zvezdi (osim Kupa) posle skoro dva meseca pauze. Dan pred put u Niš  nam se razboleo naš kapiten (ispostavilo se da je pozitivan na koronu). Išli smo bez dva najbolja igrača i izgubili. Na kraju su i moje izgubljene lopte odlučile pobednika. Posle tog gostovanja sve je krenulo na gore. Korona je ušla u klub i četri igrača su bila pozitivna, kao i neki članovi stručnog štaba. Mnogo timova tada nije igralo ligu zbog korone i većina utakmica je bilo odloženo.

A o ambicijama do kraja sezone Nikola kaže:

Ambicije do kraja sezone su, naravno, da osvojim kadetsku ligu Srbije i da popravimo ovaj skor koji trenutno imamo. Nadam se da će nas zaobići povrede i da će sve biti u redu do kraja sezone.

I za kraj pitali smo Nikolu da kaže reč-dve o svom treneru, Bojanu Đeriću.

Stvarno je super trener i imamo jako dobar odnos. Dugo je u ovom poslu i zna šta radi. Uvek je na raspolaganju, u svako doba dana, i sa njim mogu da pričam o svemu, da mi pomogne ako imam neki problem. Jednostavno nije to samo odnos trener-igrač, nego i više od toga.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama