Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Извештаји и анализе

Никола Топић резимирао досадашњи ток кадетске сезоне

Екипа нашег портала данас је имала прилику да разговара са сином легендарног Звездиног кошаркаша и љубимца навијача, Милнека Топића, талентованим Николом Топићем

Замолили смо Николу да нам у кратким цртама резимира досадашњи ток сезоне кадета, а он са одазвао нашем позиву и рекао следеће:

На почетку сезоне смо имали проблема са повредама. Квалификације нису биле лоше упркос повредама. Сезона је почела тако што смо ишли на гостовање у Нови Сад са девет играча и једва победили ту утакмицу. Слогу смо убедљиво победили кући, и онда смо гостовали Динамику. Нисмо добро ушли у утакмици и стално смо јурили резултат међутим изгубили смо 9-10 разлике.
После Динамика нас је чекало гостовање у Нишу. То је била прва моја утакмица у Звезди (осим Купа) после скоро два месеца паузе. Дан пред пут у Ниш  нам се разболео наш капитен (испоставило се да је позитиван на корону). Ишли смо без два најбоља играча и изгубили. На крају су и моје изгубљене лопте одлучиле победника. После тог гостовања све је кренуло на горе. Корона је ушла у клуб и четри играча су била позитивна, као и неки чланови стручног штаба. Много тимова тада није играло лигу због короне и већина утакмица је било одложено.

А о амбицијама до краја сезоне Никола каже:

Амбиције до краја сезоне су, наравно, да освојим кадетску лигу Србије и да поправимо овај скор који тренутно имамо. Надам се да ће нас заобићи повреде и да ће све бити у реду до краја сезоне.

И за крај питали смо Николу да каже реч-две о свом тренеру, Бојану Ђерићу.

Стварно је супер тренер и имамо јако добар однос. Дуго је у овом послу и зна шта ради. Увек је на располагању, у свако доба дана, и са њим могу да причам о свему, да ми помогне ако имам неки проблем. Једноставно није то само однос тренер-играч, него и више од тога.

Скочи на траку са алаткама