Košarka Košarka/Izveštaji i analize

Zvezda slavila u Kopru uz veoma loše izdanje

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su još jednu pobedu u ABA ligi. Večeras su u Kopru savladali fenjeraša, Primorsku, rezultatom 84:72 (28:14, 21:24, 16:22, 19;12).

 Crveno-beli su u meču sa Primorskom odigrali jednu, možemo slobodno reći, očajnu utakmicu. Jedino u prvoj i jedom delu druge trećine, puleni Saše Obradovića pokazali su dobro izdanje, ali su onda jednostavno nestali sa parketa.

I opet, kao i u prethodna dva meča u Evroligi, Zvezda je odigrala dobru odbranu, ali je napad bio veoma problematičan. Vidljivo je da nešto škripi u napadačkim akcijama i da plejevi i centri ne sarađuju onako kako se to od njih očekuje, pa skoro da i nema akcije za naše centre. Ekipa Primorske je i nadskakala crveno-bele (36:24) što je još jedna činjenica koja treba da zabrine trenera Obradovića.

Zvezda već u sredu igra zaostali meč sa ekipom Asvela (u gostima) i biće puno toga što trener Obradović mora da ispravi ukoliko želi da njegovi puleni ne vežu i treći uzastopni poraz u najelitnijem takmičenju.

U našoj ekipi večeras su najefikasniji bili Ročesti i Dobrić sa 16 poena, a sledili su ih Volden sa 15 i O’Brajant sa 13.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama