Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Звезда славила у Копру уз веома лоше издање

Кошаркаши Црвене звезде остварили су још једну победу у АБА лиги. Вечерас су у Копру савладали фењераша, Приморску, резултатом 84:72 (28:14, 21:24, 16:22, 19;12).

 Црвено-бели су у мечу са Приморском одиграли једну, можемо слободно рећи, очајну утакмицу. Једино у првој и једом делу друге трећине, пулени Саше Обрадовића показали су добро издање, али су онда једноставно нестали са паркета.

И опет, као и у претходна два меча у Евролиги, Звезда је одиграла добру одбрану, али је напад био веома проблематичан. Видљиво је да нешто шкрипи у нападачким акцијама и да плејеви и центри не сарађују онако како се то од њих очекује, па скоро да и нема акције за наше центре. Екипа Приморске је и надскакала црвено-беле (36:24) што је још једна чињеница која треба да забрине тренера Обрадовића.

Звезда већ у среду игра заостали меч са екипом Асвела (у гостима) и биће пуно тога што тренер Обрадовић мора да исправи уколико жели да његови пулени не вежу и трећи узастопни пораз у најелитнијем такмичењу.

У нашој екипи вечерас су најефикаснији били Рочести и Добрић са 16 поена, а следили су их Волден са 15 и О’Брајант са 13.

Скочи на траку са алаткама