Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda na dvomeču u Zagrebu, protivnik Mladost

Regularni deo hokejaške sezone u IGL takmičenju se polako bliži kraju. Za crveno-bele ostalo je da odigraju još šest utakmica protiv tri protivnika, a sva tri protivnika su hrvatske ekipe – Mladost, Zagreb i Medveščak.

Prva na redu je ekipa Mladosti sa kojom će naši oklopnici odigrati dvomeč u Zagrebu, u četvrtak i petak (31. januar i 1. februar). Ekipa Mladosti je trenutno na 6. mestu i ne bi ni u kom slučaju trebala da predstavlja neki veći problem četi Jovice Rusa, ali bi naš trener, koji ove sezone radi odličan posao, mogao ovaj dvomeč da iskoristi kako bi dodatno uigrao određene akcije pred plej of koji uskoro sledi. Biće to i te kako potrebno našim oklopnicima obzirom da ih u polufinalu plej ofa najverovatnje čeka ekipa Celja koja je jedna od tri slovenačeke ekipe (Triglav, Celje i Slavija) koja je ove sezone nanela poraz našoj ekipi i to u Beogradu.

Verujemo da će naši oklopnici, kao što su to radili do sada, dati svoj maksimum i pristupiti ovim utakmicama ozbiljno i skoncentrisano, kako bi u onim mečevima, koji će odlučivati o tituli, pružili svoj maksimum i obradovali srca navijača sa trofejom iz IHL takmičenja.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama