Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda ide u Novi Sad da obere Lale

Napokon i za naše hokejaše završavaju Božićni i novogodišnjipraznici, pa ćemo već u utorak imati priliku da uživamo u novim čarolijama na ledu.

Nakon što su 2018. godinu završili na ubedljivo prvom mestu u IHL takmičenjnu, crveno-beli oklopnici će Novu 2019. godinu započeti utakmicom u Novom Sadu gde će dati sve od sebe da nastave sa pobedničkim nizom. Vojvodina je ubedljivo poslednja ekipa u ovogodišnjem regionalnom takmičenju, ali je u poslednjim utakmicama pokazala da se i pored loših rezultata neće tako lako predati, pa je u jednom od svojih susreta uspela da savlada ekipu Celja koja trenutno zauzima drugo mesto, odmah iza naše Zvezde.

Verujemo da su trener Jovica Rus i njegovi saigrači svesni da lakih protivnika nema i da će morati da daju svoj maksimum kako bi pokazali ko je gazda na ledu. Ono što će mnogi Zvezdini navijači želeti da vide jeste koliko će novopridošlica u naše redove, Pavel Popravka, doprineti Zvezdinoj igri.

Meč između Vojvodine i Crvene zvezde igra se uutorak, 15. januara, sa početkom od 20 časova.

Koristimo još jednom priliku da pozovemo sve ubitelje hokeja i Zvezdine navijače iz Novog Sada i okolnih mesta da dođu u ledenu halu SPENS i pruže podršku našim oklopnicima.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama