Хокеј Хокеј/Вести

Анић: Очекујем да освојимо првенство

Као што смо и најавили,  хокејаши Црвене звезде ће у уторак од 20 часова одиграти свој први меч у овој готини и то у Новом Саду. Противник је Војводина, последњепласирани тим ИХЛ такмичења, али екипа која ће сигурно покушати данаправи изненађење као пре извесног времена када су победили екипу Цеља. Како год, наши хокејаши су фаворити у овом сусрету и верујемо да се само они питају о коначном исходу. Зато смо замолили Ивана Анића да нам укратко каже своја очекивања, а он се као и увек одазвао нашем позиву.

“Ово нам је прва утакмица после паузе. У зависности од тога како отворимо утакмицу, таква ће бити и цела утакмица. Доста смо тренирали у току ове паузе и мислим да ће нам то доста значити у овом најбитнијем делу сезоне. Очекујем и надам се да ћемо освојити првенство, због тога и тренирамо више него све остале екипе и то је оно чему тежимо”, рекао је Иван Анић.

Нови Сад је град познат са великим бројем наших навијача, па овим путем користимо прилику да вас позовемо да дођете у ледену халу СПЕНС-а и подржите наше хокејаше који су ту подршку сигурно заслужили.

Фото: ЦЗБГ портал

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама