Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда иде у Нови Сад да обере Лале

Напокон и за наше хокејаше завршавају Божићни и новогодишњипразници, па ћемо већ у уторак имати прилику да уживамо у новим чаролијама на леду.

Након што су 2018. годину завршили на убедљиво првом месту у ИХЛ такмичењну, црвено-бели оклопници ће Нову 2019. годину започети утакмицом у Новом Саду где ће дати све од себе да наставе са победничким низом. Војводина је убедљиво последња екипа у овогодишњем регионалном такмичењу, али је у последњим утакмицама показала да се и поред лоших резултата неће тако лако предати, па је у једном од својих сусрета успела да савлада екипу Цеља која тренутно заузима друго место, одмах иза наше Звезде.

Верујемо да су тренер Јовица Рус и његови саиграчи свесни да лаких противника нема и да ће морати да дају свој максимум како би показали ко је газда на леду. Оно што ће многи Звездини навијачи желети да виде јесте колико ће новопридошлица у наше редове, Павел Поправка, допринети Звездиној игри.

Меч између Војводине и Црвене звезде игра се у уторак, 15. јануара, са почетком од 20 часова.

Користимо још једном прилику да позовемо све убитеље хокеја и Звездине навијаче из Новог Сада и околних места да дођу у ледену халу СПЕНС и пруже подршку нашим оклопницима.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама