Hokej Hokej/Izveštaji

Dragović otopio Bled

Zvezdini juniori su večeras zabeležili važnu pobedu na Bledu. U veoma dramatičnom susretu naši oklopnici su savladali damćina, ekipu Bleda, rezultatom 4.3.

HK MK Bled – SKHL Crvena zvezda 3:4 (1:1, 0:1, 2:2)

Ni dug put nije sprečio Zvezdine juniore da večeras ostave srce na ledu i savladaju domaćina na njegovom bunjištu. U jednoj izuzetno dramatičnoj i neizvesnoj utakmici, puleni Nenada Milinkovića odneli su važnu pobedu.

Bled je poveo 1:0 u 7. minuti susreta, golom Andraža Zupana. Zvezda nije uspevala da nađe put do protivničke mreže sve do poslednjeg minuta prve trećine kada je Marko Mladenović na asistenciju Marka Dragovića doneo crveno-belim oklopnicima izjednačenje 1:1.

U drugom periodu smo videli samo jedan pogodak, a on je bio delo Lazaraa Pejčića, koji je na asistenciju Strhinje Vdovića doveo Zvezdu u vodstvo od 1:2.

A onda prava drama u poslednjoj trećini. Prvo domaćin dolazi do izjednačenja 2:2 golom Danila Koržiletskija, a bi Vuk Savić na asistenciju Strahinje Vdovića ponovo doveo Zvezdu u vodstvo od 2:3. Gabrer Podrekar u 52. minuti donosi novo izjednačenje domaćinu – 3:3, a onda Marko Dragović, u posednjim sekundama meča, na asistenciju Strahinje Vdovića, donosi pobedu za našu Zvezdu – 3:4.

Sutra Bled i Zvezda igraju još jedan meč u okviru IHL takmičenja.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama