Хокеј Хокеј/Извештаји

Драговић отопио Блед

Звездини јуниори су вечерас забележили важну победу на Бледу. У веома драматичном сусрету наши оклопници су савладали дамћина, екипу Бледа, резултатом 4.3.

ХК МК Блед – СКХЛ Црвена звезда 3:4 (1:1, 0:1, 2:2)

Ни дуг пут није спречио Звездине јуниоре да вечерас оставе срце на леду и савладају домаћина на његовом буњишту. У једној изузетно драматичној и неизвесној утакмици, пулени Ненада Милинковића однели су важну победу.

Блед је повео 1:0 у 7. минути сусрета, голом Андража Зупана. Звезда није успевала да нађе пут до противничке мреже све до последњег минута прве трећине када је Марко Младеновић на асистенцију Марка Драговића донео црвено-белим оклопницима изједначење 1:1.

У другом периоду смо видели само један погодак, а он је био дело Лазараа Пејчића, који је на асистенцију Стрхиње Вдовића довео Звезду у водство од 1:2.

А онда права драма у последњој трећини. Прво домаћин долази до изједначења 2:2 голом Данила Коржилетскија, а би Вук Савић на асистенцију Страхиње Вдовића поново довео Звезду у водство од 2:3. Габрер Подрекар у 52. минути доноси ново изједначење домаћину – 3:3, а онда Марко Драговић, у поседњим секундама меча, на асистенцију Страхиње Вдовића, доноси победу за нашу Звезду – 3:4.

Сутра Блед и Звезда играју још један меч у оквиру ИХЛ такмичења.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама