Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звезда дочекује Триглав – СВИ НА ХОКЕЈ!!!

Хокејаши Црвене звезде у одличној су форми. Црвено-бели оклопници нижу победу за победом у ИХЛ такмичењу без обзира да ли су гостујућа или домаћа екипа и без обзира ко је са друге стране. Прошлог викенда два пута је побеђена екипа Цеља у Словенији, што је још један доказ да Звездини оклопници не желе да препусте лидерску позицију својим конкурентима и да желе са прве позиције да уђу у плеј оф. На том путу једна од највећих препрека биће им екипа Триглава из Крања која овог викенда долази у Београд.

Иако су црвено-бели недавно два пута славили у Крању и показали да су тренутно боља екипа, Триглав никада нетреба отписати јер се ради о искусној екипи која зна да загорча живот својим противницима. Ипак, верујемо да ће црвено-бели знати и имати снаге да и овај двомеч одиграју онако како то навијачи од њих очекују.

Први меч игра се у суботу од 18 часова и оно што је важно да се напомене јесте да се утакмица игра у сличном термину када и вечити дерби у кошарци (почиње од 17 часова), па се сви они, који желе да дођу у ледену халу Пионир, позивају на додатни опрез обзиром да је домаћин вечитог дербија у кошарци Партизан.

Други сусрет на програму је у недељу од 16 часова и 15 минута, а највероватније да ће оба меча бити преношена и на ЈуТјуб каналу Арене спорта.

Ипак, као и сваки пут, ми користимо ову прилику да позовемо све Звездине навијаче и љубитеље хокеја на леду, да дођу у ледену халу Пионир и пруже подршку нашим играчима, јер они то свакако заслужују.

СВИ НА ХОКЕЈ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама