Hokej Hokej/Vesti

Bivši hokejaši u glas: SVI NA HOKEJ!!!

Kao što smo već rekli u najavi utakmice, hokejaši Crvene zvezde igraju odlično ove sezone i trenutno se nalaze u seriji pobeda koje ih drže na vrhu tabele IHL takmičenja. U mnogo navrata i na mnogo načina smo pokušali da animiramo zvezdašku javnost da dođe u ledenu halu Pionir i pruži podršku našim hokejašima, ali nekako to nije dalo željenog rezultata. Ipak, mi neodustajemo. I nećemo odustati jer želimo da vidimo punu ledenu halu Pionir kojom se, kao nekad, ponovno čuje gromko navijanje i skandiranje našoj Zvezdi.

Na samom kraju ovog videa možete da vidite kako je to izgledalo nekada.

Ovaj put smo zamolili neke od bivših hokejaša da prenesu svoje utiske i pozovu vas da u subotu i nedelju (24. i 25. novembar) dođete i pružite podršku crveno-belim oklopnicima.

Nikola Vidić: “Ja kao bivši sportista, hokejaš, vrlo dobro znam koliko je podrška publike važna. Uostalom to je opšte poznato, pa ljubitelji hokeja idite na utakmice hokejaša Crvene zvezde da ih podržite. Naša Zvezda odlično igra ove sezone. Sada im dolazi Triglav kao gost i hajdemo u halu da pomognemo našim igračima.”

Aleksandar Plaović: “Sa velikim zadovoljstvom pozivam sve ljubitelje hokeja i njihove prijatelje,porodice da dođu i gledaju Crvenu zvezdu i pronađu onaj žar po kom je bila poznata naša publika. Hokej je kolektivni sport, ali kao ni jedan drugi ima interakciju sa publikom. Poseta je bitna igračima jer na taj način stiču samopouzdanje. U vreme kada sam bio aktivan posete su bile solidne i na strani i kod kuće. Individualni je pristup svakog igrača prema poseti – nekoga može da uznemiri, a nekoga da motiviše. U svakom slučaju hokej se igra za i pred publikom. Ovi momci i njihov stručni štab zaslužuju publiku u velikom broju. Pozdrav svima i vidimo se na utakmici.”

Dušan Zečević: “Veliki deo svog života proveo sam u sportu – fudbalu i hokeju. Što se hokeja tiče bili su to predivni dani kada sam se tabao sa protivničkim igračima, a i svojim potezima, kao i ostali Zvezdini hokejaši, dizao publiku, koja je dolazila na Taš, na noge. Bila su to predivna vremena. Danas Crvena zvezda ulaže jako mnogo u hokej, naspram svojih mogućnosti i stanja u tom sportu. Ali publike je, nažalost, sve manje. Ja koristim priliku da ovim putem pozovem sve Zvezdine navijače, ali i sve ljubitelje ovog predivnog sporta da dođu u Pionir i podrže našu Zvezdu.”

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama