Хокеј Хокеј/Вести

Наступи млађих хокејашки селекција

Овог викенда, поред двомеча којег ће сениори одиграти са екипом Триглава, на лед ће изаћи и млађе категорије хокејашког клуба Црвена звезда.

– Селекција до 18 година, коју тренира Ненад Милинковић, одиграће свој двомеч у суботу и недељу (24. и 25. новембра) против екипе Марибора у Словенији. Звездини оклопници тренутно заузимају 3. место са 17 бодова из девет утакмица (Јесенице су прве са 22 бода из десет утакмица, Славија друга са 20 бодова из једанаест утакмица), а прошлог викенда су два пута савладали екипу Триглава у Крању, па се чета тренера Милинковића с правом може надати новим победама у ИХЛ такмичењу.

– Селекција до 16 година, коју предводи тренер Марко Јулоски, је имала пузу прошли викенд, а овог викенда очекују их сусрети против екипе ЕЦ КАЦ, у Клагенфурту. Екипа КАЦ-а је дефинитивно фаворит у овом сусрету, пто говори и положај на  табели (КАЦ први, Звезда осма), али знајући тренера Јулоског и његове играче, беле заставе неће бити. Утакмице се играју 24. и 25. новембра.

– Селекција до 15 година (ново годиште д ове сезоне, у оквиру Савеза за хокеј на леду) још увек није одиграла ни једну званичну утакмицу у Државном првенству, а ми ћемо се потрудити да вас благовремено обавестимо и о њиховим активностима.

– Селекција до 12 година коју тренира Борис Данон, у недељу, 25. новембра, игра још један дерби. Овог пута у питању је дуел против екипе НС Старса у Новом Саду, а утакмица почиње у 11:45. Подсетимо се да су наши млађи пионири у првој утакмици савладали Марбо, а у другој су изгубили од Партизана.

– Селекција до 10 година, коју предводи тренер Никола Бера, одиграће ЕРСТЕ турнир Лиге будућих шампиона у Новом Саду. Последњи наступ ова селекција је забележила на турниру “Мирко Холбус” где је заузела 6. место.

– Селекција до 8 година, тренера Вукашина Стевића, овог викенда је слободна. Тачније млађахни клинци и клинцезе ће имати своје редовне тренинге и што боље се припремати за своје следеће наступе.

– За сам крај информација и о школици хокеја. Термини на које родитељи могу довести своју децу на упис и време тренинга су: субота од 8 часова, недеља од 9 часова и среда од 19 часова. Иначе, тренери који ће вас дочекати и бити вам од помоћи су: Војин Кољеншић, Иван Јовановић, Александар Михајловић и Вукашин Стевић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама