Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Дерби: Звезда – Партизан (У12)

Након што су у свом првом овосезонском наступу, у оквиру Државног првенства Србије до 12 година, хокејаши Црвене звезде савладали екипу Марбо са 7:0, ове недеље их очекује утакмица где им у “госте” долазе клинци из табора вечитог ривала, Партизана. Без обзира што се ради о деци до 12 година, дерби је увек дерби и свака победа је важна и вредна, и сигурно је да ће Звездини млади оклопници учинити све да је и остваре.

Ми смо овај пут замолили тренера Звезде за ову генерацију, Бориса Данона, да нам пре свега каже шта очекује од ове утакмице, као и шта очекује од ове сезоне и који су домети ове екипе. Ево шта је рекао за наш портал:

“Селекција У12 је ове сезоне објективно доста слабија него претходне што је један од разлога за иступање из ИХЛ лиге. Позитивна ствар је то што нам се прикључило четворо играча из Партизана који ће нас свакако појачати. Можда није реално очекивати да будемо прваци и ове сезоне, али свакако се нећемо предавати. Сутрашња утакмица против Партизана сигурно неће бити прави показатељ тренутног односа снага, пошто нам неће играти тројица играча из прве две поставе. У сваком случају, ове сезоне ће нам утакмице са Партизаном и НС Старсом бити велики изазов.”

Утакмица се игра у недељу, 18. новембра, у леденој хали Пионир, са почетком од 18 часова и 30 минута.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама