Кошарка Кошарка/Вести

ISTINSKI HEROJI U NOVOM SADU, SLEDI RASPLET U BEOGRADU

Izvor: SD Crvena zvezda

Liga košarkaša u kolicima ušla je u samu završnicu,a poslednji deo ligaškog dela takmičenja održan je u utorak uveče u Novom Sadu. Borba za plasman u četvrtak u dvorani „Aleksandar Nikolić“ pre utakmice Crvena zvezda mts – Darušafaka Doguš.

Liga košarkaša u kolicima ušla je u samu završnicu,a poslednji deo ligaškog dela takmičenja održan je u utorak uveče u Novom Sadu.

U dve vrlo uzbudljive, i rezultatski najneizvesnije utakmice od početka lige, ekipa Beograda savladala je Novi Sad 42;36, dok je Apatin bio bolji od ekipe Paraćina, grada u kome je održan prethodni turnir sa 40:38.

Nakon još jednog druženja ovih istinskih heroja, organizator ovog akcije u Novom Sadu, legendarni košarkaš Crvene zvezde Zlatko Bolić, trenutno na mestu predsednika okružnog košarkaškog saveza Novog Sada, izrazio je želju da ovakva druženja prerastu u tradiciju.

– Veliko zadovoljstvo i posebna čast bila nam je da ugostimo ove heroje, i pomognemo organizaciju utakmica košarke u kolicima u Novom Sadu. Poziv naših prijatelja iz KK Crvena zvezda sa zadovoljstvom smo prihvatili i bilo kakve akcije ove vrste uvek ćemo prihvatiti bez razmišljanja – rekao je jedan od najboljih strelaca u istoriji crveno-belih.

Sada, nakon ligaških utakmica, sledi ono najvažnije, a to su mečevi za plasman, koji će se odigrati pre utakmice 1.kola Evrolige između Crvene zvezde mts i Darušafake.

U borbi za treće mesto od 15 časova sastaju se Vojvodina Novi Sad i Paraćin, a u duelu koji će doneti prvog šampiona lige košarkaša u kolicima od 16.30 časova igraće ekipe Beograda i Apatina.

Plakete i zahvalnice najboljima biće dodeljene u poluvremenu utakmice Crvena zvezda mts – Darušafaka Doguš, gde će hiljade navijača crvenobelih imati priliku da pozdrave ove istinske heroje.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама