Рукомет Рукомет/Вести

Slobodan Dimitrić pojačao Proleter

Izvor: Zvanični sajt SD Crvena zvezda

Jedan od braće blizanaca Dimitrić neće igrati za crveno-bele u drugom delu sezone. U pitanju je Slobodan Dimitrić, koji je odlučio da se vrati u klub u kome je započeo svoju rukometnu karijeru.

Pouzdani srednji bek je ostao u odličnim odnosima sa crveno-belima, a odličio je i da pomogne Zrenjanincima, koji imaju solidan tim i trenutno se takmiče u Super B ligi.

– Želja da pomognem matičnom klubu bila je jača od svega. Kad sam obavio razgovor sa trenerom Momirom Rnićem, bilo mi je jasno da moram da se vratim iz prestonice. Hvala Zvezdi što mi je izašla u susret, prijatelje iz crveno-belog tabora ne mogu da zaboravim. Iz srca želim da ostanu u vrhu i budu prvi – istakao je Slobodan Dimitrić u razgovoru za Žurnal.

Dvadesetčetvorogodišnji rukometaš je od prošle sezone bio član Crvene zvezde. Postigao je 11 golova minule sezone, ali ga je povreda odvojila od terena na duži vremenski period, kao i njegovog brata. Ove sezone je uspeo da se vrati i bio strelac tri pogotka za ekipu iz Ljutice Bogdana u svim takmičenjima.

Njegov brat Stanko je i ove sezone mnogo odsustvovao zbog još jedne povrede, kasnije i operacije kolena, ali se uskoro očekuje njegov povratak na teren.

Bobi Dimitriću želimo sve najbolje u dresu novog kluba.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама