Hokej Hokej/Najava utakmica

Ima li Zvezda snage za preokret?

Dobro je krenula finalna serija za crveno-bele oklopnike. U prvom meču naši hokejaši bili su bolji od ekipe Triglava i slavili sa 4:3. 
I u drugom meču, u Kranju, crveno-beli su se dobro držali i pri rezultatu 1:1 mogli i do vođstva, ali je Triglav uspeo da dođe do pobede od 3:1.
U trećem susretu (u Beogradu) imala je Zvezda sve u svojim rukama, vodila je, ali i svojim i greškama sudija dovela je sebe u situaciju da umesto pobede izgubi meč sa 3:4 i tako dođe u situaciju da im je sledeći meč u Kranju (igra se sutra, sreda, 3. april od 18 časova) biti ili ne biti.

Kada je gubila protiv Siska, nakon poraza u prvom meču u Beogradu, Zvezda se snagom svoje dece izdigla i slavila u Hrvatskoj i tako preokrenula seriju iako skoro niko to nije očekivao. Upravo se u istoj, čak i težoj, situaciji nalaze Zvezdini oklopnici pred sutrašnji duel. Pored toga što će igrati bez nekih ruskih igrača, puleni Igpra Kosovića neće u svojim redovima imati ni Leštarića ni Španjevića. 
drugim rečima, sve se urotilo protiv Zvezdinih hokejaša i sve je, barem naizgled, na strani Triglava.

Ali Zvezda ne bi bila Zvezda da u svojim redovima nema uvek neke junake. A mi želimo da verujemo da će sutra u Kranju čitava četa Igora Kosovića biti ‘nabrijana’ da ostavi srce na ledu i da ostvari pobedu kojoj se skoro niko, pa čak ni najveći optimisti, ne nada.

Ekipa našeg portala ima samo jednu poruku za naše hokejaše pred sutrašnji duel:

NAPRED MLADIĆI KUCNUO JE ČAS! SEVERNA ARMIJA UVEK JE UZ VAS!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama