Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Има ли Звезда снаге за преокрет?

Добро је кренула финална серија за црвено-беле оклопнике. У првом мечу наши хокејаши били су бољи од екипе Триглава и славили са 4:3. 
И у другом мечу, у Крању, црвено-бели су се добро држали и при резултату 1:1 могли и до вођства, али је Триглав успео да дође до победе од 3:1.
У трећем сусрету (у Београду) имала је Звезда све у својим рукама, водила је, али и својим и грешкама судија довела је себе у ситуацију да уместо победе изгуби меч са 3:4 и тако дође у ситуацију да им је следећи меч у Крању (игра се сутра, среда, 3. април од 18 часова) бити или не бити.

Када је губила против Сиска, након пораза у првом мечу у Београду, Звезда се снагом своје деце издигла и славила у Хрватској и тако преокренула серију иако скоро нико то није очекивао. Управо се у истој, чак и тежој, ситуацији налазе Звездини оклопници пред сутрашњи дуел. Поред тога што ће играти без неких руских играча, пулени Игпра Косовића неће у својим редовима имати ни Лештарића ни Шпањевића. 
другим речима, све се уротило против Звездиних хокејаша и све је, барем наизглед, на страни Триглава.

Али Звезда не би била Звезда да у својим редовима нема увек неке јунаке. А ми желимо да верујемо да ће сутра у Крању читава чета Игора Косовића бити ‘набријана’ да остави срце на леду и да оствари победу којој се скоро нико, па чак ни највећи оптимисти, не нада.

Екипа нашег портала има само једну поруку за наше хокејаше пред сутрашњи дуел:

НАПРЕД МЛАДИЋИ КУЦНУО ЈЕ ЧАС! СЕВЕРНА АРМИЈА УВЕК ЈЕ УЗ ВАС!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама