Fudbal Fudbal/Vesti

Terzić igračima: Ne budemo li šampioni ja idem, a vi vidite kako ćete i šta ćete

Na startu pripremnog perioda između dva dela sezone, okupljenim fudbalerima sa obratio i generalni direktor kluba, u pomalo prekoravajućem tonu, podsetivši ih na obavezu da osvoje titulu.

“Momci, evo kao što dobri običaji i tradicija nalaže, da vam se obratim na početku priprema. Pre svega, želim da vama i vašim porodicama čestitam novu godinu, da vam poželim mnogo zdravlja i svega onoga što vas čini srećnim. Nadam se da je i Crvena zvezda visoko konitrana na toj listi stvari koje vas čine srećnim i nadam se da ćemo se tako ponašati tokom ovih šest meseci, da bismo se radovali.

Novi-stari trener je Vladan Milojević. Mnogi od vas su radili sa njim. Oni koji nisu, treba da budu spremni da će od njih zahtevi biti na najvišem nivou, da će imati teške pripreme. To je normalno, s obzirom kakav nas težak period čeka do kraja maja.

Da ne ponavljam da nas dres koji nosite sve obavezuje, da je sve osim šampionske titule razočarenje za armiju navijača. Mnogo puta sam kroz medije rekao da kad Crvena zvezda ne uzme šampionsku titulu ja odlazim iz kluba, verovatno i svi ljudi oko mene. Tako da, vidite šta ćete i kako ćete ne budemo li šampioni.

Najbolji smo, najjači, najkvalitetniji smo. Imate najbolje uslove. Najplaćeniji ste i sve osim šampionske titule ne dolazi u obzir. Verujem u vas i želim samo da vas zdravlje posluži, da slušate šefa kao što ste ga slušali u prošlom mandatu i za nas nema zime. Čeka nas ovih pet meseci težak period. Svi morate da se stavite u funkciju samo osvajanja šampionske titule. Shodno tome, prilagodite vaš privatni život, način ishrane, života, treninga i onih 90 minuta na terenu”.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama