Фудбал Фудбал/Вести

Терзић играчима: Не будемо ли шампиони ја идем, а ви видите како ћете и шта ћете

На старту припремног периода између два дела сезоне, окупљеним фудбалерима са обратио и генерални директор клуба, у помало прекоравајућем тону, подсетивши их на обавезу да освоје титулу.

“Момци, ево као што добри обичаји и традиција налаже, да вам се обратим на почетку припрема. Пре свега, желим да вама и вашим породицама честитам нову годину, да вам пожелим много здравља и свега онога што вас чини срећним. Надам се да је и Црвена звезда високо конитрана на тој листи ствари које вас чине срећним и надам се да ћемо се тако понашати током ових шест месеци, да бисмо се радовали.

Нови-стари тренер је Владан Милојевић. Многи од вас су радили са њим. Они који нису, треба да буду спремни да ће од њих захтеви бити на највишем нивоу, да ће имати тешке припреме. То је нормално, с обзиром какав нас тежак период чека до краја маја.

Да не понављам да нас дрес који носите све обавезује, да је све осим шампионске титуле разочарење за армију навијача. Много пута сам кроз медије рекао да кад Црвена звезда не узме шампионску титулу ја одлазим из клуба, вероватно и сви људи око мене. Тако да, видите шта ћете и како ћете не будемо ли шампиони.

Најбољи смо, најјачи, најквалитетнији смо. Имате најбоље услове. Најплаћенији сте и све осим шампионске титуле не долази у обзир. Верујем у вас и желим само да вас здравље послужи, да слушате шефа као што сте га слушали у прошлом мандату и за нас нема зиме. Чека нас ових пет месеци тежак период. Сви морате да се ставите у функцију само освајања шампионске титуле. Сходно томе, прилагодите ваш приватни живот, начин исхране, живота, тренинга и оних 90 минута на терену”.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама