Košarka Košarka/Vesti

Stefan Lazarević Zvezdin do 2026!

Prvotimac Crvene zvezde Meridianbet Stefan Lazarević produžio je ugovor sa klubom, u kome ostaje do 2026.godine!

Lazarević je dete Crvene zvezde gde je pravio prve korake u mlađim kategorijama još 2014.godine i bio deo čuvene generacije koja je osvojila juniorsku Evroligu 2014.godine u Milanu.

Period profesionalne karijere gde je sticao neophodno iskustvo proveo je u dresu FMP-a, a nakon izuzetno teške povrede kolena, veliim radom i voljom vratio se na parket nakon jedngodišnje pauze, i obukao ponovo dres Crvene zvezde u julu 2021.godine!

Stefan je visok tačno 2 metra, rođen je u Beogradu 20.08.1996.godine, a u dresu Crvene zvezde (koji je nosio tačno 136 puta) i u kome je izgarao u svakoj utakmici, osvojio je pet trofeja: 2 šampionata Srbije, 2 Kupa Radivoja Koraća i jednu titulu ABA lige.

Ostankom Lazarevića koji je potpisao trogodišnji ugovor, Crvena zvezda je obezbedila još jedan važan potpis domaćeg igrača koji zna šta znači nositi crveno-beli dres!

Stefan Lazarević je drugi domaći igrač koji ovog leta produžava vernost svojoj Crvenoj zvezdi nakon Luke Mitrovića. Dejan Davidovac se vratio u klub, dok je prvi profesionalni ugovor potpisao super talentovani Nikola Topić. U klub su stigli i Miloš Teodosić, Adam Hanga, Marko Simonović, Majk Tobi, Džoel Bolomboj, Rokas Giedraitis, Šabaz Nejpir, Jago Dos Antos.

O daljim aktivnostima na tržištu KK Crvena zvezda Meridianbet će blagovremeno obaveštavati javnost.

KK Crvena zvezda Meridianbet

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama