Кошарка Кошарка/Вести

Стефан Лазаревић Звездин до 2026!

Првотимац Црвене звезде Меридианбет Стефан Лазаревић продужио је уговор са клубом, у коме остаје до 2026.године!

Лазаревић је дете Црвене звезде где је правио прве кораке у млађим категоријама још 2014.године и био део чувене генерације која је освојила јуниорску Евролигу 2014.године у Милану.

Период професионалне каријере где је стицао неопходно искуство провео је у дресу ФМП-а, а након изузетно тешке повреде колена, велиим радом и вољом вратио се на паркет након једнгодишње паузе, и обукао поново дрес Црвене звезде у јулу 2021.године!

Стефан је висок тачно 2 метра, рођен је у Београду 20.08.1996.године, а у дресу Црвене звезде (који је носио тачно 136 пута) и у коме је изгарао у свакој утакмици, освојио је пет трофеја: 2 шампионата Србије, 2 Купа Радивоја Кораћа и једну титулу АБА лиге.

Останком Лазаревића који је потписао трогодишњи уговор, Црвена звезда је обезбедила још један важан потпис домаћег играча који зна шта значи носити црвено-бели дрес!

Стефан Лазаревић је други домаћи играч који овог лета продужава верност својој Црвеној звезди након Луке Митровића. Дејан Давидовац се вратио у клуб, док је први професионални уговор потписао супер талентовани Никола Топић. У клуб су стигли и Милош Теодосић, Адам Ханга, Марко Симоновић, Мајк Тоби, Џоел Боломбој, Рокас Гиедраитис, Шабаз Нејпир, Јаго Дос Антос.

О даљим активностима на тржишту КК Црвена звезда Меридианбет ће благовремено обавештавати јавност.

КК Црвена звезда Меридианбет

Скочи на траку са алаткама