Кошарка Кошарка/Вести

Лицемерство црно-белих које води у хаос

Тензије око првог евролигашког дербија између Црвене звезде и Партизана се не смирују.

Наиме, Партизан (који је домаћин) игра неку игру која лако може да доведе до нереда и хаоса. Прво су пустили у слободну продају улазнице за овај меч (четвртак, 20:30 часоава), а њихов председник је изјавио да ће сектор 400 бити одвојен за наше навијаче.

Потом, видећи да су наши навијачи дошли до одређеног броја улазница, а вероватно и под притиском својих навијача, издали су саопштење да ће гостујући (Звездини) навијачи добити само седишта у продужетку клупе са Звездиним играчима и ништа више.

Међутим, данас је Кошаркашки клуб Црвена звезда издао саопштење да је у среду у организацији дирекције полиције, одржан нови састанак безбедности коме су присуствовали представници свих релеватних служби задужених за безбедност и организицију утакмице, као и представници оба клуба актера сутрашње утакмице 12.кола Евролиге, те да ће Звездини навијачи присуствовати овом мечу (саопштење прочитајте ОВДЕ).

Али недуго после тога огласио се Кошаркашки клуб Партизан који тврди да никаквог договора нема.

Пошто су баш из КК Партизан, тачније од стране њихобог председника, најавили да ће секртор 400 бити одвојен за Звездине навијаче, а после су почели да мењају своју причу онако како им одговара, очито је да својим изјавама уносе пометњу и тиме стварају хаос пре него је утакмица и почела. 

Ништа чудно, Партизан је то.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама