Košarka Košarka/Vesti

Licemerstvo crno-belih koje vodi u haos

Tenzije oko prvog evroligaškog derbija između Crvene zvezde i Partizana se ne smiruju.

Naime, Partizan (koji je domaćin) igra neku igru koja lako može da dovede do nereda i haosa. Prvo su pustili u slobodnu prodaju ulaznice za ovaj meč (četvrtak, 20:30 časoava), a njihov predsednik je izjavio da će sektor 400 biti odvojen za naše navijače.

Potom, videći da su naši navijači došli do određenog broja ulaznica, a verovatno i pod pritiskom svojih navijača, izdali su saopštenje da će gostujući (Zvezdini) navijači dobiti samo sedišta u produžetku klupe sa Zvezdinim igračima i ništa više.

Međutim, danas je Košarkaški klub Crvena zvezda izdao saopštenje da je u sredu u organizaciji direkcije policije, održan novi sastanak bezbednosti kome su prisustvovali predstavnici svih relevatnih službi zaduženih za bezbednost i organiziciju utakmice, kao i predstavnici oba kluba aktera sutrašnje utakmice 12.kola Evrolige, te da će Zvezdini navijači prisustvovati ovom meču (saopštenje pročitajte OVDE).

Ali nedugo posle toga oglasio se Košarkaški klub Partizan koji tvrdi da nikakvog dogovora nema.

Pošto su baš iz KK Partizan, tačnije od strane njihobog predsednika, najavili da će sekrtor 400 biti odvojen za Zvezdine navijače, a posle su počeli da menjaju svoju priču onako kako im odgovara, očito je da svojim izjavama unose pometnju i time stvaraju haos pre nego je utakmica i počela. 

Ništa čudno, Partizan je to.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama