Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda pala u Jesenicama nakon penala

Foto: Jesenice - Crvena zvezda

Hokejaši Crvene zvezde započeli su svoju novu sezonu porazom u Jesenicama.

Otputovali su izabranici Igora Kosovića u Sloveniju oslabljeni i sa kratkim rosterom, pa verovatno niko nije očekivao da crveno-beli prirede iznenađenje, posebno kada se zna da naša ekipa nije odradila ni jednu pripremnu utakmicu. Ipak, crveno-beli su se predstavili u lepom svetlu i odigrali su jedan dobar meč i bili su čak i nadomak pobede.

Foto: Jesenice – Crvena zvezda

Nakon što je prva trećina završena bez golova, u jednoj ravnopravnoj igri, Zvezda je drugu deonicu dobila sa 1:0 golom Podunavca (asistencija U. Novaković-Dragović) nakon samo tri minute igre u tom periodu. Uspevala je Zvezda da sačuva rezultat, ali i da zapreti, međutim mreže su do kraja ovog period mirovale. Ipak, jedna greška u poslednjoj trećini košatala je Crvenu zvezdu pobede. Nakon deset minuta igre Jesenice su preko Rajsara izjednačile na 1:1 i to je bio i konačan ishod regularnog dela. 
U produžecima nije bilo golova, pa se pristupilo izvođenju penala. Zvezda je i tu imala prednost nakon prve serije, ali su Jesenice preokrenule penal seriju i golom Glaviča došle do pobede.

Sledeći meč naša ekipa igra protiv Slavije u Ljubljani.

Jesenice: Panjtar, B. Glavič, Bohinc, G. Glavič 1 (1), Prostor (1), Rajsar 1, Širovnik, Jakupović, Krmelj, Oblak, Potočar, Seršen, Borse, Miklič, Šmid, Svete Mićić, Vidić, Gavljak, Kaltak, Zugvic. Trener: Sodja

Crvena zevzda: Ranković, Bitin, Dragović (1), U. Novaković (1), P. Novaković, Podunavac 1, Španjević, Dinić, Gvozdenović, Mitrović, Mladenović, Kravljanac, Milošević, Nikolić, Stojanović. Trener: Kosović

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama