Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Сениори Црвене звезде крећу у нову сезону, први противник Јесенице

Фото: Игор Косовић Гиле

Сениори Хокејашког клуба Црвена звезда овога викенда крећу са својим утакмицама у регионалном такмичењу (ИХЛ). Након што прошле сезоне нису успели да одбране титулу државног првака и тако упишу и десету титулу на свом конту, у Звезди је дошло до одређених промена, а главна промена се десила на клупи. Уместо досадашњег тренера, Николе Бере, у Звезду се вратила њена легенда – Игор Косовић Гиле

Замолили смо Косовића да изнесе своја очекивање пред овај меч са Јесеницама и ево шта је он рекао за наш портал:

“Генерално, имамо мало играча у ростер.Сениорском погону смо прикључили неколико млађих играча који још увек нису спремни за сениорске изазове, али је добро да су ту са нама и они веомавредно тренирају. У припремном периоду су се сви максимално залагали, мада нас је светско првенство /У20) мало пореметило и нисмо успели да одиграмо ни једну пријатељску утакмицу, тако да ћемо се, нажалост, уигравати кроз прве утакмице.
Утакмицу са Јесеницама играћемо без најбољег стрелца екипе, Лазара Лештарића, који се повреди, као и без најискуснијег нападача, Андреја Цвика, који због посла не може да путује са нама.
Свакако, не идемо у Јесенице са белом заставом. Сви момци су максимално мотивисани и сигурно ћемо дати све од себе да остваримо што бољи резултат.”

Пренос ове утакмице ће највероватније бити на Јутјуб каналу Хокејашког клуба Јесенице, а на нашем форуму и друштвеним мрежама ћемо окачити линк у тренутку када се он појави.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама