Hokej Hokej/Najava utakmica

Seniori Crvene zvezde kreću u novu sezonu, prvi protivnik Jesenice

Foto: Igor Kosović Gile

Seniori Hokejaškog kluba Crvena zvezda ovoga vikenda kreću sa svojim utakmicama u regionalnom takmičenju (IHL). Nakon što prošle sezone nisu uspeli da odbrane titulu državnog prvaka i tako upišu i desetu titulu na svom kontu, u Zvezdi je došlo do određenih promena, a glavna promena se desila na klupi. Umesto dosadašnjeg trenera, Nikole Bere, u Zvezdu se vratila njena legenda – Igor Kosović Gile

Zamolili smo Kosovića da iznese svoja očekivanje pred ovaj meč sa Jesenicama i evo šta je on rekao za naš portal:

“Generalno, imamo malo igrača u roster.Seniorskom pogonu smo priključili nekoliko mlađih igrača koji još uvek nisu spremni za seniorske izazove, ali je dobro da su tu sa nama i oni veomavredno treniraju. U pripremnom periodu su se svi maksimalno zalagali, mada nas je svetsko prvenstvo /U20) malo poremetilo i nismo uspeli da odigramo ni jednu prijateljsku utakmicu, tako da ćemo se, nažalost, uigravati kroz prve utakmice.
Utakmicu sa Jesenicama igraćemo bez najboljeg strelca ekipe, Lazara Leštarića, koji se povredi, kao i bez najiskusnijeg napadača, Andreja Cvika, koji zbog posla ne može da putuje sa nama.
Svakako, ne idemo u Jesenice sa belom zastavom. Svi momci su maksimalno motivisani i sigurno ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat.”

Prenos ove utakmice će najverovatnije biti na Jutjub kanalu Hokejaškog kluba Jesenice, a na našem forumu i društvenim mrežama ćemo okačiti link u trenutku kada se on pojavi.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama