Хокеј Хокеј/Извештаји

Звезда пала у Јесеницама након пенала

Фото: Јесенице - Црвена звезда

Хокејаши Црвене звезде започели су своју нову сезону поразом у Јесеницама.

Отпутовали су изабраници Игора Косовића у Словенију ослабљени и са кратким ростером, па вероватно нико није очекивао да црвено-бели приреде изненађење, посебно када се зна да наша екипа није одрадила ни једну припремну утакмицу. Ипак, црвено-бели су се представили у лепом светлу и одиграли су један добар меч и били су чак и надомак победе.

Фото: Јесенице – Црвена звезда

Након што је прва трећина завршена без голова, у једној равноправној игри, Звезда је другу деоницу добила са 1:0 голом Подунавца (асистенција У. Новаковић-Драговић) након само три минуте игре у том периоду. Успевала је Звезда да сачува резултат, али и да запрети, међутим мреже су до краја овог период мировале. Ипак, једна грешка у последњој трећини кошатала је Црвену звезду победе. Након десет минута игре Јесенице су преко Рајсара изједначиле на 1:1 и то је био и коначан исход регуларног дела. 
У продужецима није било голова, па се приступило извођењу пенала. Звезда је и ту имала предност након прве серије, али су Јесенице преокренуле пенал серију и голом Главича дошле до победе.

Следећи меч наша екипа игра против Славије у Љубљани.

Јесенице: Пањтар, Б. Главич, Бохинц, Г. Главич 1 (1), Простор (1), Рајсар 1, Шировник, Јакуповић, Крмељ, Облак, Поточар, Сершен, Борсе, Миклич, Шмид, Свете Мићић, Видић, Гављак, Калтак, Зугвиц. Тренер: Содја

Црвена зевзда: Ранковић, Битин, Драговић (1), У. Новаковић (1), П. Новаковић, Подунавац 1, Шпањевић, Динић, Гвозденовић, Митровић, Младеновић, Крављанац, Милошевић, Николић, Стојановић. Тренер: Косовић

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Скочи на траку са алаткама