Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezdini klinci protiv večitog rivala (U12 i U16)

U subotu će dve selekcije Hokejaškog klubaCrvena zvezda izaći na led i odmeriti snage sa večitim rivalom, ekipom Partizana, u okviru domaćeg prvenstva. Selekciji do 12 godina ovo će biti prvi zvanični duel sa Partizanom u ovoj sezoni, dok je selekcija do 16 godina već odigrala jedan duel i slavila, pa će i ovog puta pokušati da osvoji bodove protiv Partizana.

Zamolili smo trenere obe selekcije (U12 i U16) da nam kažu svoja očekivanja pred ove duele.

SKHL Crvena zvezda U12

Trener starijih početnika (U12), Vukašin Stević, rekao je sledeće:

“Ovo je prvi prvenstveni duel Crvene zvezde i Partizana u domaćem prvenstvu za selekciju U12. Mi smo odigrali na početku sezone dve prijateljske utakmice protiv Partizana, tako da tu nema nepoznanica.

Spremali smo se tokom dečijeg raspusta i tokom ove nedelje, tako da očekujem maksimalno angažovanje svakog pojedinca u ekipi. Mislim da su deca željna utakmica obzirom da smo poslednju utakmicu odigrali 28. novembra prošle godine i moram da napomenem da je i ova utakmica jedva organizovana zbog uzetih termina za građansko klizanje”.

Trener selekcije do 16 godina, Marko Juloski, nada se dobroj i zanimljivoj utakmici:

“Igra se utakmica posle duže pauze. Za to su bili objektivni razlozi, jer je dosta dece i roditelja bilo u izolaciji, pa ni mi, a ni Partizan, nismo imali dovoljno igrača za utakmice. Takođe, veoma je teško organizovati utakmicu u Pioniru tokom vikenda, jer je hala popunjena sa terminima. Deca su se uželela utamica i jedva čekaju subotu. Prva utakmica je bila dobra i zanimljiva, tako da očekjuem da i ova bude slična”.

Prva ne led izaći će ekipa U12 koja će svoju utakmicu odigrati od 16 časova (subota, 23. januar), dok će selekcija U16 svoj meč odigrati istog dana, ali u 20:15 časova.

Direktan prenos ovih susreta imaćete priliku da gledate na kanalu SKHL Crvena zvezda ili na našem portalu u odeljku za video gde će biti postavljen link za utakmicu. 

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama