Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Звездини клинци против вечитог ривала (У12 и У16)

У суботу ће две селекције Хокејашког клубаЦрвена звезда изаћи на лед и одмерити снаге са вечитим ривалом, екипом Партизана, у оквиру домаћег првенства. Селекцији до 12 година ово ће бити први званични дуел са Партизаном у овој сезони, док је селекција до 16 година већ одиграла један дуел и славила, па ће и овог пута покушати да освоји бодове против Партизана.

Замолили смо тренере обе селекције (У12 и У16) да нам кажу своја очекивања пред ове дуеле.

СКХЛ Црвена звезда У12

Тренер старијих почетника (У12), Вукашин Стевић, рекао је следеће:

“Ово је први првенствени дуел Црвене звезде и Партизана у домаћем првенству за селекцију У12. Ми смо одиграли на почетку сезоне две пријатељске утакмице против Партизана, тако да ту нема непознаница.

Спремали смо се током дечијег распуста и током ове недеље, тако да очекујем максимално ангажовање сваког појединца у екипи. Мислим да су деца жељна утакмица обзиром да смо последњу утакмицу одиграли 28. новембра прошле године и морам да напоменем да је и ова утакмица једва организована због узетих термина за грађанско клизање”.

Тренер селекције до 16 година, Марко Јулоски, нада се доброј и занимљивој утакмици:

“Игра се утакмица после дуже паузе. За то су били објективни разлози, јер је доста деце и родитеља било у изолацији, па ни ми, а ни Партизан, нисмо имали довољно играча за утакмице. Такође, веома је тешко организовати утакмицу у Пиониру током викенда, јер је хала попуњена са терминима. Деца су се ужелела утамица и једва чекају суботу. Прва утакмица је била добра и занимљива, тако да очекјуем да и ова буде слична”.

Прва не лед изаћи ће екипа У12 која ће своју утакмицу одиграти од 16 часова (субота, 23. јануар), док ће селекција У16 свој меч одиграти истог дана, али у 20:15 часова.

Директан пренос ових сусрета имаћете прилику да гледате на каналу СКХЛ Црвена звезда или на нашем порталу у одељку за видео где ће бити постављен линк за утакмицу. 

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама