Хокеј Хокеј/Извештаји

Млађе селекције Звезде поражене од Партизана

Обе селекције Црвене звезде (У12 и У16) доживеле су поразе у утакмицама против Партизана.

Селекција до 12 година претрпела је пораз од екипе Партизана 1:7 (1:3, 0:2, 0:2), али и поред тога тренер Вукашин Стевић каже да је задовољан приказаним.

“Добро смо отворили утакмицу. Повели смо са 1:0 већ у првом минуту. Врло сам задовољан како смо одиграли и без обзира на резултат, показали смо карактер и одиграли без страха целу утакмицу. У односу на претходна три месеца, играчи су показали велики напредак у клизању и вештини што је данас на утакмици дошло до изражаја. Све у свему један леп дерби је иза нас, а ми настављамо даље да радимо по плану и програму и са нестрпљењем чекамо нове утакмице”.

Са друге стране, много је неизвеснији дуел био селекција до 16 година где је Звезда испустила водство од 3:0 и доживела пораз од 5:7 (3:0, 1:3, 1:3). Стрелци за наше оклопнике су били Динић 3, те Вујовић и Стаматовић по један погодак.

Тренер Марко Јулоски само је кратко прокоментарисао овај пораз:

“Нимо заслужили победу, били смо лоши”.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

  • Pre svega cestitke Partizanu, imali su bolju igru i manje su gresili. Primali smo glupe golove i davali im sanse. Ali moramo uzeti u obzir i to da nam je golman bio bolestan i da nije branio ni blizu svog nivoa. Takodje ponistena su nam dva gola od kojih je za jedan cak i sudija rekao da je bio gol i da je pogresio.

Скочи на траку са алаткама