Košarka Košarka/Izveštaji i analize

Zvezda se ritnula i prosula +14

Sve dobro što su crveno-beli uradili u večerašnjem meču, prosula su na samim kraju utakmice. Možda će nekome zvučati ružno, ali ovo je baš izgledalo kao kada krava da dosta mleka, ali se ritne imsve prospe.

Alba je krenula bolje na početku meča, ali su crveno-beli uspeli da preuzmu kontrolu, a u tome su se posebno istakli Aleksa Uskoković i Ognjen Dobrić. Zaista je bilo lepo  videti da naši igrači donose prednost na parketu.

Kako je meč odmicao, stekao se utisak da će puleni Saše Obradovića uspeti da uspešno privedu meč kraju, posebno u trenucima kada je na semaforu stajala +14 za crveno-bele. Ipak, najviše zaslužujući svojim greškama i brzopletim odlukama u napadu, kao i preciznošću gostiju za tri poena, otišli se u produžetke. Zvezda je do duše imala napad na 1,3 sekunde do kraja, ali Volden nije na vreme izbacio loptu, pa njegov pogodak nije priznat.

A u produžetke je nastao pravi potop, pa su gosti otišli kući pevajući, dok Saši Obradoviću i njegovim pulenima ostaje  da dobro razmisle šta i kako dalje.

 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama