Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Звезда се ритнула и просула +14

Све добро што су црвено-бели урадили у вечерашњем мечу, просула су на самим крају утакмице. Можда ће некоме звучати ружно, али ово је баш изгледало као када крава да доста млека, али се ритне имсве проспе.

Алба је кренула боље на почетку меча, али су црвено-бели успели да преузму контролу, а у томе су се посебно истакли Алекса Ускоковић и Огњен Добрић. Заиста је било лепо  видети да наши играчи доносе предност на паркету.

Како је меч одмицао, стекао се утисак да ће пулени Саше Обрадовића успети да успешно приведу меч крају, посебно у тренуцима када је на семафору стајала +14 за црвено-беле. Ипак, највише заслужујући својим грешкама и брзоплетим одлукама у нападу, као и прецизношћу гостију за три поена, отишли се у продужетке. Звезда је до душе имала напад на 1,3 секунде до краја, али Волден није на време избацио лопту, па његов погодак није признат.

А у продужетке је настао прави потоп, па су гости отишли кући певајући, док Саши Обрадовићу и његовим пуленима остаје  да добро размисле шта и како даље.

 

Скочи на траку са алаткама