Fudbal Fudbal/Vesti

STANKOVIĆ: TEŠKA POBEDA

Izvor: SD Crvena zvezda

Crvena zvezda je osvojila jesenju titulu posle pobede nad Zlatiborom u gostima rezultatom 1:0. Šef stručnog štaba našeg tima Dejan Stanković bio je zadovoljan time što su fudbaleri našeg tima rano poveli.

– Videli ste i sami da je bila teška pobeda i tvrda utakmica. Uspeli smo rano da postignemo pogodak i to je ono što smo želeli, ali ako ne daš drugi gol, onda je to otvoreno do kraja. Falilo nam je koncntracije, ali je teško posle utakmice sa Hofenhajmom bilo da se danas odigra na visokom nivou. Uz to smo imali i mnogo rotacija. Ne sviđa mi se što smo napravili mnogo neiznuđenih grešaka i što nismo prelomili utakmicu, već je jedan kiks mogao da nas košta bodova. Svaka čast i za ekipu Zlatibora na tome što su hrabro izašli na teren, ipak mislim da smo imali kontrolu i čestitao bih igračima na novim bodovima – rekao je Stanković.

Crvena zvezda već pet utakmica u svim takmičenjima nije primila pogodak, što posebno raduje šefa stručnog štaba našeg tima.

– Odbrambeni igrači su i danas odradili fenomenalan posao. I kada se dese neiznuđene greške, oni to uspevaju zajedno sa Borjanom da zatvore. Moram da istaknem da i željno iščekujem da se momci koji su povređeni što pre oporave, jer nam trebaju svi igrači do kraja polusezone. Ostaje nam da odmorimo do sledećeg meča i da zatvorimo ciklus onako kako dolikuje Zvezdi – podvukao je Stanković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama